Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
13 jul 2017

Stichting Kledingbank Deventer nieuwe goede doel Rotaract Deventer

Voor seizoen 2017-2018 is Stichting Kledingbank Deventer (Second Chance) het nieuwe goede doel van Rotaract Deventer. Het komende seizoen worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd waarbij de opbrengsten volledig ten goede komen aan de kledingbank!

Stichting Kledingbank Deventer (Second Chance) biedt mensen met financiƫle problemen een steuntje in de rug door kwalitatief goede tweedehands kleding en schoeisel aan te bieden. Jaarlijks komt een grote groep burgers uit de gemeente Deventer bij de kledingbank voor ondersteuning. Het gaat hier om mensen die door omstandigheden zelf niet kunnen voorzien in kleding. Second Chance kan hen, mede door de aanvoer van 2e hands kleding door particulieren, kosteloos mooie kleding meegeven.

Om dit alles mogelijk te maken is Second Chance afhankelijke van donateurs. Ze hebben een hecht team van vaste vrijwilligers waar ze erg trots op zijn. Ook Rotaract Deventer zal er komend seizoen alles aan doen om zich in te zetten voor dit mooie lokale doel.