Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
09 mrt 2017

Christenunie Deventer zamelt kleding in op zaterdagmarkt

Deventer- Zaterdag hebben de raadsleden van de Christenunie fractie in Deventer de hele dag op de warenmarkt op de Brink gestaan om kleding in te zamelen voor de Kledingbank Deventer.
Ruim 17% van de leden van de afdeling verschenen op de markt om de goed gevulde zakken in te leveren. 

Wij hebben aan het eind van de dag een flinke hoeveelheid tassen in ontvangst mogen nemen met nieuw ondergoed en allerlei soorten en maten kleding. 
De vele bezoekers van de zaterdagmarkt op de Brink in Deventer hebben de inzet van de Christenunie voor de samenleving met deze actie voor de Kledingbank met eigen ogen kunnen zien. 

Wij willen alle leden en raadsleden die betrokken zijn geweest bij deze actie hartelijk bedanken! 

Over Christenunie Deventer
De ChristenUnie toont zich een partij die met raad en daad staat voor rechtvaardigheid en mededogen voor alle mensen in ons land, ongeacht hun afkomst of levensstaat. Juist ook voor hen die om wat voor reden dan ook in moeilijkheden zitten of aan lager wal zijn geraakt.

Over Second Change (Stichting Kledingbank Deventer)
Second Change (Stichting Kledingbank Deventer) biedt mensen met financiële problemen een steuntje in de rug door kwalitatief goede tweedehands kleding en schoeisel aan te bieden. Jaarlijks komt een grote groep burgers van de gemeente Deventer langs bij de kledingbank voor ondersteuning.  Het gaat hier om mensen die door omstandigheden zelf niet kunnen voorzien in kleding. Second Chance kan hen, mede door de aanvoer van 2e hands kleding door particulieren, kosteloos mooie kleding meegeven. Om ook nieuw ondergoed te kunnen uitgeven zijn we afhankelijk van donateurs. 

IMG-20170309-WA0005.jpg
IMG-20170309-WA0004.jpg
IMG-20170309-WA0003.jpg