×

Welkom!

Op dit moment hebben wij te maken met een wachtlijst van ongeveer 6 weken. 
De zaterdagen zitten vol tot eind februari. 

Wij zijn tijdens de feestdagen gesloten.
Vanaf vrijdag 5 januari zijn wij weer volgens de gebruikelijke tijden geopend.

Fijne jaarwisseling en tot in 2024!

Bestuur en vrijwilligers Stichting Kledingbank Deventer

Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
03 okt 2022

Heel Deventer doneert massaal producten en geld aan Voedsel-Kleding en Speelgoedbank tijdens succesvolle actiedag Koekstad Radio

Deventer- Op zaterdag 24 september organiseerde Koekstad Radio een lokale actiedag voor de Voedsel-Kleding en Speelgoedbank uit Deventer. Inwoners uit Deventer en omgeving konden op deze dag levensmiddelen, kleding en speelgoed inleveren bij de radiostudio.

“Het was een enorm succes! De hele dag reden er auto’s af en aan op het terrein van de Deventer Gasfbriek” aldus Jeroen Schoppema, initiatiefnemer van de actiedag. Tussen 08:00 uur en 18:00 uur konden er ook verzoekplaatjes aangevraagd worden voor een geldbedrag. Er kon ook geboden worden op diverse items, waaronder een gesigneerd voetbalshirt van Go Ahead Eagles, maar ook 2 luxe kussens van Auping!

Wethouders Rob de Geest en Liesbeth Grijsen kwamen ook langs in de studio om meer informatie te geven over de hulp die de gemeente Deventer kan bieden aan mensen die door de hoge energietarieven en inflatie de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Vanwege de drukte bij de studio hebben de wethouders meegeholpen met het uitladen van gedoneerde levensmiddelen, kleding en speelgoed. Liesbeth Grijsen vertelde ontroerd te zijn door het overweldigende succes en vele spullen die werden gedoneerd.

Diverse supermarkten in Deventer en omgeving hebben levensmiddelen en zelfs nieuwe sokken gedoneerd. Ook werden er veel verzoekplaatjes aangevraagd. In totaal is er voor €2200 gedoneerd door inwoners en bedrijven uit Deventer die het werk van de 3 banken een warm hart toedragen. “Een zeer geslaagde actie, die Koekstad Radio organiseerde”, zei Munda Bouwmeester van de Voedselbank Deventer. Ook Ruben Brinkman, Hendrik Niezen (beide Kledingbank Deventer) en Joke van Welsen (Speelgoedbank Deventer) spreken van een groot succes en waren blij verrast met alle donaties.

KoekstadradioBeeldVP-scaled.jpg