×

Beste bezoeker,

Het is op dit moment erg druk bij de Kledingbank. 
Voor de dinsdag- en woensdagmiddag zit de agenda vol tot midden november. 
Voor de zaterdagen zit de agenda vol tot midden december. 

Dank voor uw begrip en geduld. 

Met hartelijke groet,

Stichting Kledingbank Deventer

Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
12 nov 2021

Succesvolle inzamelactie Zeeman levert Kledingbank jaarvoorraad kinderondergoed op

Deventer- De gehele maand oktober konden klanten van textielwinkel Zeeman, ondergoed doneren bij één van de vestigingen in Deventer. Hier is massaal gehoor aan gegeven!
Na een succesvolle actie vorig jaar in het filiaal van Zeeman op winkelcentrum Keizerslanden, is er tussen de Kledingbank en het filiaal overleg geweest voor een herhaling van de actie. Als kers op de taart heeft dit keer niet alleen het filiaal op winkelcentrum Keizerslanden zich ingezet maar volgde ook het filiaal op winkelcentrum Colmschate en het filiaal aan de Boxbergerweg. 

De gehele maand oktober is er door bovengenoemde filialen ondergoed ingezameld, middels een bak bij de kassa waarin klanten een donatie konden achterlaten. De medewerkers van de Zeeman hebben zich vol enthousiasme ingezet om een goede opbrengst de realiseren. Middels de sociale media kanalen van zowel de drie filialen van de Zeeman als van de Kledingbank is er aandacht gegeven aan de actie. 

Kledingbank Deventer is dankbaar voor deze samenwerking met de drie filialen van de Zeeman. Dankzij deze actie heeft zij een jaarvoorraad kinderondergoed gedoneerd gekregen. Naast kinderondergoed is er ook dames- en herenondergoed, kinderpyjama's, een aantal kinderhemden en sokken gedoneerd. Naast de filialen van de Zeeman wil de Kledingbank ook de klanten van de Zeeman bedanken. Dankzij hun donatie in een van de filialen kunnen zij veel mensen blij maken met nieuw ondergoed. 


(v.l.n.r. filiaalleider Zeeman Colmschate, filiaalleider Zeeman Boxbergerweg, filiaalleider Zeeman Keizerslanden, Marielle Brinkman, Stichting Kledingbank Deventer)