Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
21 jan 2021

Kledingbank en Speelgoedbank Deventer gaan samenwerking aan met supportersvereniging GA-Eagles

Deventer- De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles hebben de Speelgoedbank de Boomhut en Stichting Kledingbank Deventer uitgenodigd voor een verrassing! Beide voorzitters, Joke van Welsen van Speelgoedbank de Boomhut en Anne-Beth Sorgdrager van Stichting Kledingbank Deventer, kregen een envelop met geld uitgereikt door Thea Norder, voorzitter Supportersvereniging Go Ahead Eagles. Beide stichtingen ontvingen elk € 250,-. Hier zijn de voorzitters erg blij mee! Zij bedanken daarom ook iedereen voor de inzet en dat dit heeft mogelijk gemaakt. Een heel mooi bedrag om te kunnen besteden aan speelgoed en ondergoed voor de minima.

In december was de Supportersvereniging een van de geledingen, die zich hadden aangesloten aan de 10-daagse actie:" Geef Aan Elkaar". Jan Willem ten Wolde, sociaal makelaar van Verbindingscentrum de Fontein, hoorde van de 10-daagse en heeft partijen aan elkaar verbonden en is nauw betrokken. “Wat ontzettend fantastisch en warm initiatief!”

De Supportersvereniging zet zich niet alleen vol overgave in voor de supporters van Go Ahead Eagles maar ook voor de minima in Deventer! In korte tijd zijn er twee acties door de Supportersvereniging ondernomen om de minima in Deventer te ondersteunen. Ook tijdens de coronaproof kerst drive thru van Go Ahead Eagles, voor al haar medewerkers en vrijwilligers, was de Supportersvereniging ook aanwezig om voedsel, speelgoed en kleding in te zamelen voor de minima. Hartverwarmend dat zovelen hebben gedoneerd voor deze actie.

Voorzitter Thea Norder van de Supportersvereniging vindt dit erg belangrijk en stelt een verdere samenwerking voor. We houden nog even geheim wat we gaan doen, maar leuk zal het worden!  “We houden jullie nog even nieuwsgierig en binnenkort volgt er meer informatie. Voor, door en met Deventenaren. Samen staan we sterker en kijken uit naar de samenwerking.” aldus Thea Norder, voorzitter Supportersvereniging Go Ahead Eagles.