Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
16 dec 2020

Verbindingscentrum de Fontein en Kledingbank Deventer gaan samenwerken

Deventer- Stichting Verbindingscentrum de Fontein uit Deventer en Stichting Kledingbank Deventer hebben de handen ineen geslagen voor een duurzame samenwerking. Binnen de Fontein vinden activiteiten en programma's plaats voor en met bewoners van de wijk al dan niet met een indicatie voor jong en oud ongeacht achtergrond. De kracht van de Fontein zit in het verbinden van mensen, partijen en instellingen, zoals de Kledingbank!

Anne-Beth: "Tijdens de corona-crisis is het ons duidelijk geworden dat het noodzakelijk is om snel te kunnen handelen en hulpvragen van bewoners snel te beantwoorden in deze onzekere en moeilijke tijden".
In 2021 zal er verdere invulling aan de samenwerking worden gegeven. De Fontein gaat zich in ieder geval inzetten voor inzameling van kleding en zal het transport verzorgen van kleding welke wordt afgekeurd door onze vrijwilligers. Deze kleding wordt gerecycled bij de milieustraat. 

2fb29cff-b94f-4200-b0b5-792cba8567ef_1.jpg
Op de foto staat Jan-Willem ten Wolde, Sociaal makelaar en Anne-Beth Sorgdrager, voorzitter Stichting Kledingbank Deventer