Pagina afbeelding Kledingbank Deventer
03 nov 2017

Genomineerd in de categorie "zorgzame organisatie' in Deventer

Deventer- Stichting Kledingbank Deventer (Second Chance) is door de Vrijwilligerscentrale Deventer genomineerd in de categorie 'Zorgzame organisatie'.Voor het bestuur en de vrijwilligers van de kledingbank geweldig nieuws. Op donderdag 23 november wordt de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Tijdens deze avond wordt ook bekend wie de award in de wacht sleept. 

Op 23 november wordt in Deventer ook de 'Dag van de waardering'gevierd. De gemeente Deventer wil op deze dag haar waardering uitspreken voor vrijwilligers in Deventer en omgeving. De VCD(Vrijwilligers Centrale Deventer) organiseert daarom samen met de gemeente de jaarlijkse vrijwilligersavond waar diverse prijzen voor vrijwilligerswerk in Deventer worden uitgereikt. 

Tijdens de vrijwilligersavond worden er voor diverse categorieën prijzen uitgereikt. Voor een individuele vrijwilliger reikt de Vrijwilligerscentrale Deventer de Witte Blom Passieprijs uit. Een publieksprijs voor een vrijwilliger die een bijzondere prestatie heeft geleverd.

De prijsuitreiking vindt plaats op de jaarlijkse vrijwilligersavond , dit jaar op donderdag 23 november in de Deventer Schouwburg. 

Wij houden u op de hoogte!

image001.png